april 2013

04.04.13

Kjære dagbok,

I det siste har jeg ikke fått sovet om nettene. Jeg har vert utslitt når jeg har kommet hjem fra skolen og så sovna. På kveldene har jeg blitt sur og såra ganske lett og det er vell grunnen til sove problemene. Tankene svirrer rundt i hodet og jeg blir forvirra og får lust til å gråte. 

Reidar var i Danmark i ferien så jeg hadde prata lite med han. På mandag fikk jeg en sprø idè om att jeg og Reidar kanskje ikke burde snakke med hverandre lenger. Jeg fant på mange grunner til å ikke snakke med han. Tilslutt begynte tårene å komme. Jeg måtte springe ned på badet siden jeg hadde besøk, og jeg ville ikke la dem se att jeg gråt. På badet måtte jeg sette meg ned for det gjorde så vondt.

På tirsdagen ignorerte jeg ham helt. Svarte ikke på noen av meldingene hans eller noen ting. På kvelden skrev jeg til han og han begynte å spør hvor jeg hadde vert. ''HVOR FAEN HAR DU VERT?!'' 

Det var på kvelden jeg begynte å vri meg i sengen å tenke for mye istede for å sove. Jeg gråt da også.. og nå vurderer jeg kanskje på om det er så lurt att jeg og Reidar prater. 

Ps; Reidar er ikke hans ekte navn.
Dakaria

Dakaria

14, Time

Kategorier

Arkiv

hits