mars 2013

23.03.13

Kjære Dagbok,

Jeg har klart å roe meg nok ned til å skrive dette. Jeg satt nettopp og såg på Sex & The City (1. filmen) også begynte jeg å gråte av en hade melding fra Reidar. I morgen reiser han til Danmark. Han har ikke nett der nede, så vi får ikke prata på en uke. Ja, det er bare en uke.

Men.. For ca. 1 år siden var jeg sammen med en dude ved navn Fredrik. Vi hadde vert sammen i en måned, nesten to og han skulle på skoletur til Australia. Han skulle bare være der i en uke, men når man er forelsket virker det mye lengre. Vi sa hade og forberedte oss på en uke uten de flere timers lange samtalene våre over facebook siden han ikke hadde nett. Hver kveld før jeg la meg skrev jeg en melding om hvor mye jeg savnet han etc. Dagene gikk og det begynte å nerme seg slutten av uka. Jeg drev og fulgte med på facebook, for å sjekke når han var hjemme. Han oppdaterte statusen sin, og skrev hvor kjekt det hadde vert. Men han skrev ikke melding til meg.. jeg trodde han bare var trøtt elns. Neste dag sendte jeg han en melding, og spurte hvordan han hadde hatt det. Han svarte aldri.

Tidligere når dette minnet dukket opp fikk jeg panikk. Jeg begynte å gråte enda mer og praktisk talt freaka ut. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, om jeg skulle si det til Reidar, eller ikke. Jeg klarte til slutt å roe meg ned. Jeg fant  også ut att jeg venter til han er tilbake med å fortelle han dette.

Grunnen til att jeg fikk panikk var vell att jeg ikke ville miste han. Og når jeg tenkte på måten jeg mistet Fredrik så rabla det bare for meg. Reidar er ganske viktig for meg. Han får meg til å smile på en måte ingen andre gjør. Han er alltid her for meg, uansett hva. Og jeg elsker han. 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

 

PS:  Reidar og Fredrik er ikke deres ekte navn.

07.03.13

Kjære dagbok,

Jeg har lenge tenkt på å si det til han. Men etter det siste forholdet mitt kommer det ikke så lett ut av meg lenger. Men i dag "mannet jeg meg opp" og sa det. Jeg sa "Jeg elsker deg." - De tre orda betyr mye for meg. Kanskje jeg bare er "Old Fashioned" - Responsen hans.. vell.. For å si det sånn, han sa det ikke tilbake. Jeg ble helt knust. Han vet hvor mye jeg prøver å unngå å si "Jeg elsker deg." Og alikevel valgte han å ikke si det tilbake. Ja, jeg er tragisk.. Jeg gråt i 10 min. Helt seriøst. Neste gang vet jeg bedre. Blir nok en stund til jeg kommer til å si noe sånt igjen.

Kanskje det er på tide å si hade.

06.03.13

Kjære Dagbok

Av og til skulle jeg ønske jeg var enhjørning. Always be yourself. Unless you can be an unicorn.. Then always be an unicorn! Neiok. Helt seriøst.. bare ikke enhjørning da. Akkurat nå ville jeg vert en havfrue. Leve under vann, der det er fredligt og roligt. Alle de vakre fiskene og søte sjøstjernene. Bare flyte rundt i vannet rett over koraller der det svømmer små nemo fisker. Kanskje møte på delfiner og svømme om kapp med dem. Kjenne vannet mot huden når du glir fram i vannet istede for å gå på land. Ha en hale istede for bein. Alle småjenters drøm + meg da.

Drømme utseende da er vel slik^. Dakaria

Dakaria

14, Time

Kategorier

Arkiv

hits