07.03.13

Kjære dagbok,

Jeg har lenge tenkt på å si det til han. Men etter det siste forholdet mitt kommer det ikke så lett ut av meg lenger. Men i dag "mannet jeg meg opp" og sa det. Jeg sa "Jeg elsker deg." - De tre orda betyr mye for meg. Kanskje jeg bare er "Old Fashioned" - Responsen hans.. vell.. For å si det sånn, han sa det ikke tilbake. Jeg ble helt knust. Han vet hvor mye jeg prøver å unngå å si "Jeg elsker deg." Og alikevel valgte han å ikke si det tilbake. Ja, jeg er tragisk.. Jeg gråt i 10 min. Helt seriøst. Neste gang vet jeg bedre. Blir nok en stund til jeg kommer til å si noe sånt igjen.

Kanskje det er på tide å si hade.

2 kommentarer

Kristine

09.03.2013 kl.02:59

Hellu! Må bare si jeg synes bloggen din var kjempe bra. Jeg har by the way akkurat deltatt i en konkurranse hvor man kan vinne et gavekort på 5000 kroner. La den som lenke siden jeg ikke har blogg. Du burde melde deg på du og! Kanskje du har flaks og vinner? :-)

Stine

18.03.2013 kl.15:11

Kjære blogger. Vi har utviklet et nytt produkt for alle som sliter med å få tennene hvite. Det er et tannblekingssett du kan bleke tennene dine med hjemme - som ikke bare virker kjempe bra, men som også er veldig billig. Faktisk skal du få det helt gratis! Og ikke bare det, de 500 første som takker ja til tilbudet vårt får også en gratis elektronisk tannbørste!!! Om du allerede har en kan du jo for eksempel gi den til en heldig leser i en blogg konkurranse! :-) Vi håper vi hører fra deg!

Skriv en ny kommentar

Dakaria

14, Time

hits